+31 853032782 info@acquaint.eu

Laatste nieuws Acquaint

Acquaint at Aquatech Amsterdam 2017

Acquaint at Aquatech Amsterdam 2017

From 31 October until 3 November 2017 Aquaint is present at the Aquatech Amsterdam, the world’s leading trade exhibition on water technology offering a complete product overview in the field of process, drinking and waste water. Acquaint is proud to showcase their innovative developments in inspection techniques and methods for pipelines. During the Aquatech you can visit us at stand 07.520F, part of the Netherlands Water Pavilion.

Lees meer
Acquaint test innovatieve inspectietechniek bij Waterschap Aa en Maas

Acquaint test innovatieve inspectietechniek bij Waterschap Aa en Maas

Op dinsdag 12 september is in samenwerking met Waterschap Aa en Maas een succesvolle test gedaan waarbij op innovatieve wijze de 4,7 kilometer lange riooltransportleiding tussen Grave en Reek is geinspecteerd.

Voor het inspectiewerk is de nieuw ontwikkelde smart pig ingezet. Het is een ‘intelligente’ pig met allerlei meetapparatuur. Deze nieuwe techniek maakt het om rioolleidingen over de gehele lengte inwendig te inspecteren.

Lees meer
Toegezegde steun aan Wetsus positief voor Acquaint

Toegezegde steun aan Wetsus positief voor Acquaint

De provincie Fryslân blijft waterinstituut Wetsus in Leeuwarden ook na 2021 financieel steunen. Die toezegging deed gedeputeerde Sander de Rouwe gisteren, meldde de Leeuwarder Courant op zaterdag 8 juli 2017.

Als lid van Wetsus profiteert Acquaint dan ook van de toegezegde steun aan Wetsus. De samenwerking en het wetenschappelijk onderzoek voortkomend uit Wetsus resulteerde tot dusver in een duurzaam concurrentievoordeel. Met de lopende en nog op te starten onderzoeken zal dit zich voortzetten. Wij zijn dan ook ingenomen met het besluit van de provincie Fryslân.

Lees meer
Teaser: Ontwikkeling inspectierobot voor asbest cement

Teaser: Ontwikkeling inspectierobot voor asbest cement

Waterschap Aa en Maas, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Waterschapsbedrijf Limburg, Waterschap Zuiderzeeland en Acquaint B.V. hebben de handen ineen geslagen en werken samen aan de ontwikkeling van een inwendige inspectietechniek voor asbest cement (AC) afvalwaterleidingen. Door de nieuwe techniek wordt het mogelijk om deze rioolleidingen over de gehele lengte inwendig te inspecteren. De staat en conditie kan zo volledig en nauwkeurig in kaart worden gebracht.

Lees meer

Onze digitale nieuwsbrief ontvangen:

* verplicht
Twitter


Home     Acquarius     About     Contact     Privacy     Terms
De Lange Baan 11
8731 DZ  Wommels
Nederland - The Netherlands
info@acquaint.eu
+31 853032782