+31 853032782 info@acquaint.eu

Laatste nieuws Acquaint

Op innovatiestraat bij Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Op innovatiestraat bij Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland zijn alle belangrijke spelers uit de waterbranche aanwezig.
Deze editie is de Innovatiestraat geïntroduceerd. De straat biedt een meterslang overzicht van nieuwe en innovatieve technologieën. Acquaint zal dit jaar te vinden zijn in deze Innovatiestraat – standnr I.113D.

Lees meer
Acquaint BV en HDM Pipelines BV verhuizen naar Leeuwarden

Acquaint BV en HDM Pipelines BV verhuizen naar Leeuwarden

De bedrijven Acquaint en HDM Pipelines uit Wommels verhuizen eind 2017 naar bedrijvenpark De Zwette in Leeuwarden. Rudy Dijkstra is zeer blij met de keuze voor Leeuwarden:
‘Het is een toplocatie die past bij Acquaint en HDM Pipelines. Het biedt een werkplek voor 15 collega’s en er is voldoende ruimte voor uitbreiding. Leeuwarden is een stad met een uitstekend ondernemingsklimaat én bekend als Capital of Water Technology. De directe nabijheid van onder andere Wetsus en de Water Alliance is gunstig voor zowel Acquaint als HDM Pipelines. We werken nu al continu samen bij de ontwikkeling van nieuwe inspectietechnologieën’.

Lees meer
Ontwikkeling inspectierobot voor persleidingen

Ontwikkeling inspectierobot voor persleidingen

Waterschap Aa en Maas, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Waterschapsbedrijf Limburg, Waterschap Zuiderzeeland en Acquaint B.V. hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van een inwendige inspectietechniek voor cementgebonden perswaterleidingen.
Het proces van deze ontwikkeling en de resultaten van deze pilot zijn samengevoegd in een film.

Lees meer
Acquaint gecertificeerd voor ISO 9001 & VCA*

Acquaint gecertificeerd voor ISO 9001 & VCA*

Sinds de oprichting heeft Acquaint haar bedrijfsprocessen ingericht conform de richtlijnen van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en de VCA* eisen rondom veiligheid, gezondheid en milieu.

Acquaint is dan ook trots dat zij vanaf oktober 2017 officieel ISO 9001:2015 en VCA* 2008/5.1 gecertificeerd is. Beide certificaten hebben betrekking op het toepassingsgebied inspectie van leidingen.

Lees meer
Acquaint at Aquatech Amsterdam 2017

Acquaint at Aquatech Amsterdam 2017

From 31 October until 3 November 2017 Aquaint is present at the Aquatech Amsterdam, the world’s leading trade exhibition on water technology offering a complete product overview in the field of process, drinking and waste water. Acquaint is proud to showcase their innovative developments in inspection techniques and methods for pipelines. During the Aquatech you can visit us at stand 07.520F, part of the Netherlands Water Pavilion.

Lees meer

Onze digitale nieuwsbrief ontvangen

* indicates required

Twitter


Home     Acquarius     About     Contact     Terms
De Lange Baan 11
8731 DZ Wommels
Nederland - The Netherlands
KvK 61556173 
info@acquaint.eu
+31 853032782