+31 853032782 info@acquaint.eu

Zondag 21 april om 17.30 uur is Acquaint samen met HDM Pipelines te zien in het televisieprogramma
De Barometer op RTL-Z.

Een mooi kijkje achter de schermen bij de bedrijven Acquaint en HDM Pipelines in Leeuwarden. Wat doen we voor onze klanten en wat is onze meerwaarde?

Op de daaropvolgende woensdag 24 april om 16.30 uur en vrijdag 26 april om 10.30 uur wordt de uitzending herhaald.

Daarna is de uitzending terug te vinden op https://www.rtl.nl/gemist/de-barometer/

Rudy Dijkstra geeft meer uitleg over de diensten van HDM Pipelines, een adviesbureau dat zich bezighoudt met risicogestuurd assetmanagement van ondergrondse leidingen.

Siemen van der Heide van Acquaint vertelt meer over de unieke en flexibele inspectietools die het bedrijf ontwikkelt voor de inspectie van drinkwater- en afvalwaterleidingen. Met deze tools kunnen de faalmechanismen in leidingen worden opgespoord.

De Barometer

In de Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons willen delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van de Barometer.
Iedere week ligt de focus op op een andere branche binnen de ondernemerswereld. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen.
Elke zondag 17:30 bij RTL-Z.

De ondernemers achter de organisatie krijgen op deze manier een gezicht. Waarom werkt de ondernemer elke dag tot in de late uurtjes om vervolgens ’s ochtends vroeg een vergadering te leiden? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen? Waar haalt een ondernemer de passie voor zijn vak vandaan?