+31 853032782 info@acquaint.eu

Van 23 tot en met 25 oktober vindt in Berlijn de Gat|Wat 2018 plaats, dé Duitse vakbeurs voor de gas- en waterindustrie. De beurs wordt gehouden in de CityCube – Messe Berlin.

Acquaint is aanwezig op het Isle Innovation Pavillion. Siemen van der Heide zal een presentatie verzorgen tijdens het Waterforum op de Innovation Day.
Tijdens dit forum presenteren toonaangevende Duitse waterbedrijven actuele problemen, technologische behoeften en projecten uit hun eigen activiteiten. Innovatieve technologieleveranciers, waaronder Acquaint, zullen hun oplossingen presenteren met behulp van nationale en internationale casestudies.
Wilt u meer weten over onze nieuwe methodes voor het inspecteren van (afval)waterleidingen? Bezoek ons dan op het Isle Innovation Pavilion. We geven u graag uitleg over de nieuwe mogelijkheden.

GAT|WAT 2018
Het centrale industrieplatform voor de gas- en waterindustrie in 2018.
Tijdens de vakbeurs staan de actuele vragen en uitdagingen uit de gas- en waterindustrie centraal. Prominente branchedeskundigen uit de politiek en het bedrijfsleven zullen nieuwe ontwikkelingen en kansen vanuit Duitse, Europese en internationale perspectieven onderzoeken in talloze sessies en podiumdiscussies.
Tijdens het congres, de beurs en nevenevenementen ligt de focus op dialoog!

LOCATIE
CityCube Berlin
Messedamm 26
14055 Berlin