+31 853032782 info@acquaint.eu

Momenteel doen studenten van verschillende opleidingen en disciplines onderzoek voor Acquaint, gericht op o.a. internationalisering en technische doorontwikkeling van Acquaint’s technieken voor leidinginspectie binnen de drinkwater en afvalwater sector. In onderstaande film een aantal studenten aan het woord over hun ervaringen bij Acquaint.

“Vooral de manier van werken en de toekomstplannen die het bedrijf heeft, dan bedoel ik voornamelijk internationalisering, die spreken me wel aan”, zegt Robbert Lodewijks student werktuigbouwkunde Hanzehogeschool Groningen.

Binnen Acquaint zijn ze trots op de mogelijkheden die zij studenten kunnen bieden. Als jong en dynamisch bedrijf in een scale-up fase zijn er voldoende kansen voor studenten om onderzoek en praktijkervaring op te doen en zichzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Acquaint onderhoudt een goede relatie met onderwijs- en kennisinstelling, zoals Wetsus. Hiermee kunnen ze voorop blijven lopen binnen de markt voor deze inspectietechnieken.